El Rei de la Màgia - Shop
El Rei de la Màgia - Museum
El Rei de la Màgia - School
Educational magic activities

Magic is a really strong teaching tool and we know that.
Twelve years ago we started a really succesful magic teaching activity for schools and cultural associations that includes a visit to the magic museum, a magic show and a magic trick.

This summer you have the chance of joining this activities.

Tuesday, Wednesday and Thursday at 11am
Check available days and prices: info@elreidelamagia.cat

Teatre Museu El Rei de la Màgia C/ Jonqueres 15 (M. Urquinaona) 933187192

Guided Tour

Come to visit the Magic Museum in a guided tour. A magician will guide you throught the Magic History of Barcelona and Catalonia performing several magic effects that you will love.

Tuesdays, Wednesdays and Thursdays at 17:30 am.

Price 8'50€ (4'50€ children under 14, 7€ groups)

Teatre Museu El Rei de la Màgia C/ Jonqueres 15 (M. Urquinaona) 93 318 7192 - info@elreidelamagia.cat

Close up Magic Jam Session

A close up magic "jam session" is not an usual show. Here you'll be able to show your own magic tricks on the stage if you want, and to enjoy close up magic surrounded by people who love this art. The second and last Wednesday of the month at 9 pm

Price 3 €

Una "jam session" de màgia de prop consisteix en l'actuació d'un o vàrios mags que presenten diferents efectes i que desprès conviden a qui vulga a pujar a l'escenari i presentar la seva màgia.

Si no sou il·lusionistes però sí curiosos i us agrada passar-ho bé i somniar desperts alucinareu amb tot el que els participants de la Jam Session us oferiran.

Si ets un d'aquestos bojos per la màgia com nosaltres i tens un efecte que portes temps practicant, vine a compartir-ho amb tothom.

El segon i el darrer dimecres de cada mes a les 21:00h us convidem a compartir la passió per la màgia de prop al bar del teatre museu.

Entrada 3€. La teva aportació fa possible la nostra feina