El Rei de la Màgia - Shop
El Rei de la Màgia - Museum
El Rei de la Màgia - School
"El vaixell pirata" (The Pirate Boat)

A pirate boat has arrive to El Rei de la Màgia and wants you to join a wonderful trip arround the seven seas.

They are magic pirates and come to perform the most amazing magic show in Barcelona with a lot of surprises and smiles on Saturday at 6pm and Sunday at 12 and 6 pm from 7th January to 29th March
Come to join the pirate live!

Price 14€ (50% discount children under 14 years old)Buy now your tickets
Teatre Museu El Rei de la Màgia - C/ Jonqueres 15 (M. Urquinaona)- 933187192

3rd Festival. The Big Openning act

(Català)

Iniciem aquest III Festival de Màgia El Rei de la Màgia amb un elenc de grans artistes molt dispars:
PEP BOU deia d'ell Joan Brossa: "és un mimo excel·lent que té els braços el bastant llargs com per aconseguir el blau de la llunyania. Ha triomfat amb les bombolles, flors de l'aire, ones impossibles per a l'aigua mateixa"
FAKIR KIRMAN, Josep Miret i Quitllet, 50 anys de passió pel fakirisme, art enigmàtic i exòtic del que ell és el màxim exponent al nostre país. Creatiu, metòdic i perfeccionista, Kirman presentarà el seu nombre de foc.
LUIS PARDO, considerat actualment un dels millors mentalistes a nivell internacional, és un il·lusionista del segle XXI que va molt més allà de doncs als seus espectacles no solament busca sorprendre al públic, sinó que intenta transmetre diferents sensacions i emocions
LLUM I GINA CANALS, membres de la Cia Xavier Giro amb gran experiència en màgia d'escena, retran homenatge a les germanes Fox, altres grans dames màgiques, amb la seva versió de la cabina espiritista. El paper de la dona al món de l'il·lusionisme ha estat essencial per a l'evolució d'aquest art i Llum i Gina Canals són un clar exemple.
Dijous 16 a les 21h
Preu 19€ (15€ menors de 14 anys, majors de 65, famílies nombrosa o monoparental, targeta rosa i il·lusionistes associats)
En breu podràs comprar les teves entrades amb un clic aquí
Teatre Museu El Rei de la Màgia C/ Jonqueres 15 (M. Urquinaona) 933187192